Почетна / Бизнис / Бизнисмените со петтебанки очи

Бизнисмените со петтебанки очи

Очите како џамлии и светнаа на бoжемните газди, кога мандаторот Заев кажа дека граѓаните и стопанствениците ќе добијат нова парична помош, поради штетите нанесени од Ковид 19.А, како не би им светнале, бидејќи гладаат нов ќар.Некои од нив место да дела по 14.500 плата од тие пари делеа по принципот пола пие, пола на Шарец му дава.И сега се надеваат дека така ќе поминат.Но, не се на испит газдите и нивната докажана себичност и алчност за пари, туку Заев и неговата нова влада

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *