Почетна / Македонија / Брегалница има повишен водостој.

Брегалница има повишен водостој.

Нивоата на реките во земјава се под просекот за мај. Исклучок е Брегалница која бележи двојно зголемување. Според денешните хидролошки мерења, извесен пораст бележи и Струмица кај Сушево.Нивоата на езерата се околу мајскиот просек.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *