Почетна / Избор на Уредникот / Бронзата на Егоров е со златен сјај

Бронзата на Егоров е со златен сјај

ЕГОРОВ БРОНЗА НА ЕП ВО РОМАНИЈА
По 11 години, МАКЕДОНИЈА освои медал од ЕП. Го освои натурализираниот МАКЕДОНЕЦ, Владимир Егоров. Тој во категоријата до 57 килограми пред малку го совлада домашниот романски борач Дуков со 7-4.Последен пат МАКЕДОНИЈА на ЕП освои медал 2007 година. Го освои Мурат Рамазанов.
Егоров е член на БАЛКАНЕЦ. ЗНАЧИ ДВАЈЦА СПОРТИСТИ, КОИ ГИ БРАНАТ БОИТЕ НА НАЈТРОФЕЈНИТЕ ШТИПСКИ КЛУБОВИ КК ШТИП ЕМИЛ Павлов и на БК Валканец, Владимир Егоров. СЕ НОСИТЕЛИ НА МЕДАЛИ ОД ЕП. ШТИП И МАКЕДОНИЈА ИМА СО ШТО ДА СЕ ГОРДЕАТ!.

Штипски асови

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *