Почетна / Избор на Уредникот / Ваучери и за шефови на кабинети на министрите

Ваучери и за шефови на кабинети на министрите

Државата се отепа фалејќи се за ваучерите за сиромашните, за невработените, за студентите за учениците.Речиси половина милион луѓе биле опфатени, тоа му доаѓа  во Македонија со оглед дека не живеат тука повеќе од 1.300.000 лица, ваучер да добие секој втор, независно од која категорија.И , на тие листи има богами многу сиромашни лица, чие семејство има сопствена фирма.Секако има партиски активисти, па дури и сопруг или сопруга на шеф на кабинет, на министер во актуелната влада.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *