Почетна / Македонија / Во Куманово “Пасивно пушење“

Во Куманово “Пасивно пушење“

Во Куманово во тек е одржување на традиционалниот фестивал “Денови на комедијата“.Народниот театар“ од Штип денеска пред кумановската публика ќе ја одигра комедијата “Пасивно пушење“ од Небојша Ромчевиќ, во режија на Ненад Витанов.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *