Почетна / Избор на Уредникот / Граѓаните бараат укинување на земјоделските субвенции

Граѓаните бараат укинување на земјоделските субвенции

Неверојатно е пазарџиското искуство. Иако пазарот со цените го тепаат супермаркетите.Килограм домати 150 денари, зелка 70 денари се плаќа со драго камење.Граѓаните се револтирани и бараат од Владата да ги укине субвенциите по сите основи на земјоделците, сточарите и сите кои се под таа гранка.Револтот е образложев Зошто да плаќаме цени кои се повисоки дури и од земјите на ЕУ, кога еднаш плаќаме со субвенциите.А граѓаните секогаш се во право.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *