Почетна / Избор на Уредникот / Граѓаните молат, да им бидат ослободени тротоарите.

Граѓаните молат, да им бидат ослободени тротоарите.

Снегот наврна што наврна.Снегот се чистеше многу повеќе на коловозите.Снегот малку се чистеше од тротоарите.Снегот препрека, но уште поголема препрека се паркираните автомобили, камионети и други моторни возила , на самите тротоари.По иницијатива на граѓани, Радио Штип, не апелира, туку секојдневно ќе илустрира и пишува за неодговниот однос на одговорните кон пешаците.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *