Почетна / Избор на Уредникот / Да се пријавиш за вакцина?!!Малку утре.

Да се пријавиш за вакцина?!!Малку утре.

Од денеска започнува и електонското закажување за вакцинација. На страницата kovid19vakcinacija.mk може да се регистрира секој граѓанин кој сака да ја прими вакцината против корона вирусот.Повозрасните лица и оние со хронични заболувања, закажувањата треба да ги направат во консултација со нивните матични лекари, и тие ќе бидат регистрирани преку системот МојТермин. Засега нема опција да се избере која вакцина сака да ја прими одреден граѓанин бидејќи имунизацијата на почетоков ќе се спорведува само со вакцината од Синофарм.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *