Почетна / Македонија / Дејан Богданов, прв човек на македонските боречки спортови

Дејан Богданов, прв човек на македонските боречки спортови

На изборноto собрание на ФБСМ, за нов претседател на Федерацијата е избран Дејан Богданов. Богданов е избран на предлог од   БК Балканец! На собранието  од 25 делегати биле присутни 16, а за потпретседател е избран Имер Кадриовски стопанственик.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *