Почетна / Избор на Уредникот / Ееј, докторе, пред се` бидете човек!

Ееј, докторе, пред се` бидете човек!

Катаклизмичната болница, и по смената на власта не го промени името во Клиничка, останува катаклизмична.Кога лекарот В.В. се расправа со пациент, тоа воопшто не е добро за било која здравствена институција, уште помалку за болница која смета дека има статус на Клиничка.А лекарот вербално нападна пациент, оти прашал зошто пак треба да плати 150 денари.Докторе денеска за 150 денари се купуваат семки за на стадион, и таму се водат разни дебати.Докторе бе, не срамате ја фелата уште помалку Хипократ, кому му се колнете на верност до гроб.Точно вие сте лекар, но првенствено бидете човек.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *