Почетна / Избор на Уредникот / Ех Хорхе, и мајчица Русија прифати.

Ех Хорхе, и мајчица Русија прифати.

Русија ја прифати промената на името на нашата држава.Односно прифати да ја ословува и да и се обраќа како Република Северна Македонија.Тие што се крстеа во Русија, нека продолжат да се крстат со двете раце.Остана само Хорхе.Уште тој да “признае“ дека живее во Република Северна Македонија, и да признае дека од граѓаните на Република Северна Македонија зема плата, јаде пие на нивна сметка, купува станови на нивна сметка, односно на сметка на Република Северна Македонија

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *