Почетна / Бизнис / Заборавете комуникации во Грција, имаат највисоки цени во Европа.

Заборавете комуникации во Грција, имаат највисоки цени во Европа.

Грција е најскапата земја за комуникации, а тука се вклучени поштенските, телефонските и интернет-услугите. Но, во секоја друга категорија, освен храната, цените на Грција се под просекот на ЕУ. Романија и Бугарија честопати излегуваат како најевтини земји во Европа. Рестораните и хотелите се поевтини за 53,4 отсто во Бугарија и за 47,6 отсто во Романија од просекот на ЕУ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

ТЕЛЕКАБЕЛ – ПРАЗНИЧНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ , ИНТЕРНЕТ СО ГОЛЕМИ БРЗИНИ

За празниците Телекабел на корисниците на оптички интернет им овозможи поголеми брзини  на интернет, за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *