Почетна / Македонија / Забранети се посетите на болни во Клиничка болница Штип

Забранети се посетите на болни во Клиничка болница Штип

Во врска со зголемениот број на заболени од морбили на територијата на Република Северна Македонија,  Министерот за здравство д-р Венко Филипче прогласува епидемија и забрана на посета на пациенти  во стационарните здравствени установи.

Поради тоа Клиничката болница во Штип  информира дека се забранети посети на болните на одделенијата во болницата.Во интерес на побрзо надминување на оваа состојба   ,се молат  граѓаните да ја почитуваат забраната.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *