Почетна / Избор на Уредникот / Замрзнато чистење на автопатот “Штип – Миладиновци“

Замрзнато чистење на автопатот “Штип – Миладиновци“

“Алал“ нека е на Македонија пат, и тие што го одржуваат автопатот Штип – Миладиновци.Убаво се гледа убавото чистење на снегот.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *