Почетна / Бизнис / Зеле пари, ама не им ги дале на работниците

Зеле пари, ама не им ги дале на работниците

NISA-SAN D.O.O.E.L. е конфекциија од Штип, која се најде на листата од 179 фирми кои добиле финансиска помош од државата .добиле пари ама не ги дале на работниците, така е и со оваа штипска конфекција.Ако помине помине, ако не глобата нема да ги одмине.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Понизок ДДВ за струјата, данок за горивата.

На утрешната седница Владата ќе ги разгледува двете законски решенија кои се однесуваат на најавеното …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *