Почетна / Македонија / Исар сака мирно ,со вода полно лето.

Исар сака мирно ,со вода полно лето.

ЈП “Исар“ денеска вршеше замена на цевки од голем профил, кој од бунарите кај месноста викана „Штипако езеро“ носат вода на препумпната станица во тој ареал.Се заменуваа дотраени лиени метални цевки кои забот на времето ги има нагризано.Со оаа замена Исар осигурува навремена дистрибуција на доволни количини на вода до граѓаните и деловните корисници.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *