Почетна / Избор на Уредникот / Казината станаа детски градинки.

Казината станаа детски градинки.

Штипски казина станаа детски градинки.Од познати и чудни причини родители почнале своите деца да ги водат, влечат по коцкарници.

Јавноста денеска низ низа фотографии виде дека казино во Штип станало детска градинка.

Тоа што зачудува, е индолентниот однос на лицата кои менаџираат со казината, да не реагираат родителите да ги изнесат децата од казината, бидејќи деца во коцкарниа по Закон е забрането.За жал ниту тие што се надлежни , не се чувствуваат повикани да превземат мерки и против родителите, и против коцкарниците.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *