Почетна / Занимливости / Како се менувал животот во Штип низ фотографии

Како се менувал животот во Штип низ фотографии

Заводот за заштита на спомениците од културата и Народен Музеј од Штип е организатор на изложбата на фотографии Штип низ времето.

Изложбата која е дел од програмата на “Штипско културно лето“, содржи фотографии од фотографот Јордан Симоновски од фотоколекцијата на некогашна Народна техника и дел се од фотоархивата на штипскиот музеј.

Музејот за оваа пригода отпечати и монографија.Отворањето на изложбата е закажано за вечерва во 20 часот и 30 минути во Уметничката галерија Безистен.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

300 милиони долари е “дебела“ Парис Хилтон

Парис Хилтон е најпозната како наследничка на прочуениот луксузен ланец на хотели Хилтон, кој ‘тежи’ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *