Почетна / Македонија / Ковид 19 низ бројки

Ковид 19 низ бројки

Во текот на изминатото деноноќие според статистиката на МВР за периодот (21/22.05) по однос на забраната за движење евидентирано е дека на ниво на СВР Штип 5 лица не ја почитувале забраната за движење, при што истите се приведени.Исто така, според статистичките податоци за изминатото деноноќие на 3 лица издадени им се решенија за изолација, а 10 лица потпишале изјави за самоизолација. Од страна на полициски службеници извршени се 28 контроли кај лица во изолација и 32 кај лица во самоизолација.

 

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Симулација-вакцинација

Клиничката болница од Штип, како носител на масовната вакцинација на населението од Источна Македонија во …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *