Почетна / Занимливости / Комисија за култура се моли да даде пари.

Комисија за култура се моли да даде пари.

И комисијата за култура почна да се соочува со барања за пари.Денеска комисијата за култура се произснесуваше по барањата на Средното музичко училиште “Сергеј Михајлов“и Академија “Еуроарт“.Тројца ученици од музичкото училиште во септември треба 10 дена да претстојуваат во Базел Швајцарија, во тамошното музичко училиште.Тројцата ученици биле избрани по пат на аудиција.Академијата “Еуроарт“ бара средства да учествува на две фестивали фолклорни во Полска.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Лабави мерки -зголемена побарувачка за кондоми

Продажбата на кондоми во земјите кои ги олеснуваат мерките против короната почнува да расте. Ова …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *