Почетна / Занимливости / Конкурс за национални програми од културата

Конкурс за национални програми од културата

Министерството за култура на Република Северна Македонија, го распиша конкурсот за избор на програми од национален интерес.Институции здруженија на граѓани, асоцијации, поединци можат да конкурираат со своите проекти  во областа на книжевноста, ликовната, музичката, театарската гуметност, фолклорот.Приијавите и документите што ги бара бинистерството се истакнати на веб страницата на министерството за култура.Конкурсот е отворен до 10-ти ноември годинава

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

300 милиони долари е “дебела“ Парис Хилтон

Парис Хилтон е најпозната како наследничка на прочуениот луксузен ланец на хотели Хилтон, кој ‘тежи’ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *