Корона-Зомби

Само што ќе помислиме дека полека се ослободуваме од прангите на Ковид 19, кога повторно се појавуваат зомби од корона, и ја зголемуваат бројката на носители на вирусот.Само вчера неофицијално 20 лица имале симпоми на Ковид 19 и тоа само во една конфекција во Штип.Дека во Штип шетаат корона зомби потврдуваат токму вработени по конфекциите.Жена зомби од Св. Николе, која е носител на вирусот, шета најслободно низ Штип, без маска и без друга заштита, и без почитување на мерката изолација.Заклучок и надлежните станале зомби, кога ништо не преземаат.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *