Почетна / Македонија / Која амбасадор на ОБСЕ во посета на Штип

Која амбасадор на ОБСЕ во посета на Штип

Организациијата за безбедност и соработка или ОБСЕ денеска во Штип го испрати амбасадорот  Клеменс Која.Амбасадорот Клеменс водеше разговори со градоначалникот бочварски околу можната партиципација на Штип во новите проекти  за развој на Штип.ОБСЕ за Источна Македонија има фонд за проекти од околу 500.000 евра.Амбасадорот Која се сретна и со Блажо Боев, ректор на УГД.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *