Почетна / Занимливости / Коњско – магарешки тандем

Коњско – магарешки тандем

Не станува збор за карактери.Коњ и магаре, пасат трева во непосредна близина на училиштето “Тошо Арсов“.За ова време ретка прилика е да се види коњ, а камо ли да се чува, и тоа сам, во придружба со магаре, истребеното суштество од љубителите на магарешко месо.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *