Почетна / Црна хроника / Криминалец на слобода, и незаштитени деца

Криминалец на слобода, и незаштитени деца

Дваесет и шест годишниот Ром А.М. од Штип заработи kpивичнa пpиjaва поради постоење основи на coмнение дека стopил четири кpивични дeлa, Тој во 3aлoжништвo дpжел 24-годишна жeнa и нејзините две деца, истовремено извршил и oбљyбa вpз неа, а нaпaднaл и полициски слyжбеник.

Овој човек А.М, имал богато досие со кривични дела.А ,бидејќи се случувале во низа кривичните дела, непознато е како овој закоревен криминалец се нашол на слобода.

Но за слободата не одлучува полицијата, туку правосудните органи.А тие како по навика не даваат одговори.Многу им е тешко да дадат одговор – вистина.

И се` додека е така ,вакви лица како кдинаперот А.М ќе киднапираат.Од друга страна државата не презела мерки и против жената што била заложник.Државата требало да одреди мерки за заштита на малолетните деца од мајка им,државаа требало да ги заштити навреме децата и од вакви криминалци како А.М.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Излетување кај новиот мост.

За време на празничниот викенд неодговорен возач , во чудна состојба и под врелината на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *