Почетна / Избор на Уредникот / Криминалности на Ковид 19

Криминалности на Ковид 19

Во клиничката болница во Штип имало 46 пациенти на лекување од  Ковид 19. Штип има околу 160 активни носители на вирусот.Штип и Македонија добиваат нови упатства како да се однесуваат за болеста да не се шири толку многу, или толку малку.Во Франција почнаа малку поинаку да ги гледаат работите со пандемијата.Имено правосудните органи на Франција влегла во канцелариите на надлежните за спречување на Ковид 19 и ја заплениле севкупната документација.Директно кажано тоа  значи дека Ковид 19 помалку или малку повеќе добива криминоген елемент.Манипулативноста со бројките овозможува фаворизација на одредени медикаменти производи и слично.Во Франција борбата против Ковид 19 станува броба против организираниот криминал во здравството.Кај нас ќе почекаме.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *