Почетна / Бизнис / Кукумјавските фирми кукаат и не престануваат да работат

Кукумјавските фирми кукаат и не престануваат да работат

Претпријатијата кукумјавки , потворно почнаа да кукаат , да се жалат, и по кој знае кој пат  да најават дека ќе отпуштаат работници ако ликвидноста не се зголеми, а кризата продолжи со ова темпо. Ова го покажуваат анкетите на Стопанската комора, направени во околу 10.000 главно мали и средни претпријатија…

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Печалбарите не праќаа пари.

Ако печалбарите секоја година праќале по над една милијарда евра пари со кои ќе им …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *