Почетна / Балкан / Кумот е виновен

Кумот е виновен

За оваа личност, за најзиното однесување, за нејзиниот карактер, највиновен е кумот.Кумот имал добра намера, но и патот до пеколот е поплочен со најдобри намери.Ја крстил по името на руската императорка, една од највлијателните и најбезмилосните владателки во светот, Екатерина Втора Велика.Во наследство со намерите и ги оставил на оваа личност ( Захариева ) и сите нус појави предизвикани од желбата за моќ што ја имала ненаситната за моќ и нешто друго Екатерина Велика.На ововременската Екатерина, Сигмунд Фројд, би препишал прекумерни дози на плод со тртки

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Христос Воскресна-Навистина воскресна.Честит 1-ви мај!

РЕДАКЦИЈАТА НА РАДИО ШТИП, НА СВОИТЕ СЛУШАТЕЛИ-ЧИТАТЕЛИ, НА СИТЕ ГРАЃАНИ ИМ ГИ ЧЕСТИТА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *