Почетна / Избор на Уредникот / Легитимно нелигитниот ОФС го подрджува Сејдини за претседател на ФФМ

Легитимно нелигитниот ОФС го подрджува Сејдини за претседател на ФФМ

Легитимно нелигитиманиот претседател на ОФС Димитар Џонов вчера бил во Кичево на “бацување“ рака кај Мухамед Сејдини,  и тоа во Кичево, за да му честита на кандидатурата за претседател на ФФМ.

Покрај “баци“ рака, Џонов ветил дека и ОФС Штип ќе ја подржи кандидатурата на Сејдини.Попладнево во Хотел Изгрев покрај гезмето тие три четворица мешетари кои никој не ги делегирал, со чашка и по некоја салатка ќе ја подржат кандидатурата на Мухаме Сејдини од Кичево.Мотивите се јасни, и се именувааТ ПРИВИЛЕГИИ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *