Почетна / Избор на Уредникот / Летоци “100 најголеми лаги на Зоран Заев“

Летоци “100 најголеми лаги на Зоран Заев“

Штип осамна преплавен од летоци со наслов “100 најголеми лаги на Заев“.Не е познат издавачот на овој пaмфлет, бидејќи не се потпишале на него како автори.“Лагите“ на Заев се поделени во повеќе групи:Националните интереси, инфраструктурата, економијата, здравството, пензиите, социјална политика, за младите, за земјоделците, правосудство и и безбедноста екологијата.

Непознатите автори најавуваат продолжение на критиката кон Заев и неговата влада.

Штипјани замолуваат, организаторите да не ги расфрлаат летоците како отпад, туку да ги делат или оставаат на позиции достапни за граѓаните, без притоа да бидат комунален отпад.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *