Почетна / Избор на Уредникот / Локаални избори во октомври

Локаални избори во октомври

Во втората декада на октомври ќе се бираат новите локални власти.Изборите ќе се распишат на крајот на јули или почетокот на август

Претседателот на Собранието Талат Џафери на крајот на јули или почетокот на август ќе ги распише локалните избори што треба да се одржат во втората половина на октомври…

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Штип-Град на конзули

Ако мислевте дека Битола е град на конзулите, се прелагавте.Тоа, беше некогаш.Сега, Штип е град …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *