Почетна / Занимливости / Министерот зборува за банди, а ништо не се презема против бандите и бандитите.

Министерот зборува за банди, а ништо не се презема против бандите и бандитите.

Министерот за внатрешни работи беше втор пат во Штип.Неговиот изречен збор е со нероценлива леснотија искажан.Првиот пат само што го назначија.и тогаш во контекст на крими појавата палење на автомобили Чулев кажа дека зад тоа стојат криминални банди кои се пресметуваат меѓу себе.вчера повторно потврди дека банди криминални се тепале меѓу себе.Едно за многумина не е јасно, што во тој период помеѓе двете гостувања на Чулев во СВр Штип, работеле неговите колеги, за да не стравуваме ние како граѓани од неконтролираното и непречено делување на крими бандите во Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *