Почетна / Спорт / Муамед Сејдини, бил осуден на затворска казна

Муамед Сејдини, бил осуден на затворска казна

Федерацијата на фудбалските мафијаши избра соодветен претседател Мухамед Сејдини од Зајас.Сејдини одговара да биде предводник на фудбалската мафија бидејќи  бил осуден на 1 година и 7 месеци затво.Прашање е како извадил документ дека не бил осудуван.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

ЕМИЛ ПАВЛОВ ВО ЛИСАБОН –УШТЕ ЕДЕН НАСТАП ВО ПРЕМИЕР КАРАТЕ ЛИГАТА

Утре, четврток, за Лисабон, Португалија, патува најдобриот спортист на ,Македонија, Емил Павлов и неколку македонски …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *