Почетна / Македонија / Најмалку 111.056 сметки се блокирани

Најмалку 111.056 сметки се блокирани

Со блокирани сметки во банките минатата година завршиле 111.056 депоненти (граѓани и фирми), што е зголемување во однос на претходната година кога блокирани биле сметките на 110.727 граѓани и фирми, покажуваат податоците на Народната банка.На крајот од минатата година од вкупниот број блокирани, 82.029 биле физички лица, а 29.027 биле правни лица

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *