Почетна / Црна хроника / На “Сремски фронт“ и “5-та партиска“ се “бацуваа“ автомобили

На “Сремски фронт“ и “5-та партиска“ се “бацуваа“ автомобили

Вчера на крстосницата во населбата Сењак вкрстување Сремски фронт и Петта партиски дојде до фул љобовен контакт меѓу неколку автомобили.Во судирот учествуваа две возила без регистерски ознаки и едно возило со странски регистерски ознаки.Невнимателноста и непочитувањето на сообраќајните правила е причината за овој автомобилски судар.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Излетување кај новиот мост.

За време на празничниот викенд неодговорен возач , во чудна состојба и под врелината на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *