Почетна / Балкан / Некој од српската власт и се заканува на N1

Некој од српската власт и се заканува на N1

Вработени во Н1 добиле писмо со смртни закани кон нив и нивните семејства поради тоа што, како што наведе телевизијата, известувањата за протестите во Србија.

Писмото исто така содржело закана дека зградата на телевизијата ќе биде крената во воздух.

Н1 соопшти дека заканите се пријавени во полиција.

Испраќачот се потпишал како Белградски ветерани од војните во 1999 година, а во писмото, покрај заканите, имало и членска карта од Сојузот на воени ветерани на Србија.

Претседателот на здружението Жељко Вукелиќ за Н1 изјави дека тие не стојат зад испратените пораки и оти сакаат полицијата да го истражи целиот случај.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Отпатува“ – Милан Лане Гутовиќ, алијас Шојиќ.

По краткотрајно боледување , овој свет го напушти и отпатува со својата “бела лаѓа“ познатиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *