Почетна / Спорт / Не играме фудбал, за криминална организација

Не играме фудбал, за криминална организација

Драган Митов , иницијатор за промени во фудбалот е категоричен- нема играње во Третата фудбалска лига, исток.„ Ние сме упорни- додека не си заминат криминалците од фудбалот -нема играње! Кој сака -нека игра, на свадба.. Ние немаме пари за фрлање. Ќе одиме до крај. Се додека не ги смениме криминалците во фудбалот- не го продолжуваме првенството….“- вели Драган Митов.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Бронзен медал за Никола Нацев

Кик боксерот на штипскиот клуб “Гладијатор“, Никола Нацев, и од штотуку завршеното балканско првенство се …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *