Почетна / Занимливости / Не се остава половина кров откриен

Не се остава половина кров откриен

Од денеска во Дом на млади започнува реконструкција на кровот.Во првата адаптација беше променет кровот на делот кој што се гледа, додека на другата страна која е видлива само од исарот кровот остана непроменет.Откако беше направен план и проект и се обезбедени средства , денеска стартуваше рекострукцијата и на овој дел од објектот изграден уште за време на кралска Југославија.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Наместо облека, носи маска!!!

Ниту попладневната бура со грмотевици не ја спречила огромната група голи луѓе да учествуваат на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *