Почетна / Инфо / Не стаса иницијативата,за моторџиите до општината .

Не стаса иницијативата,за моторџиите до општината .

Граѓаните на Штип видно вознемирени , богами и љути поради непреченото дивеење на моторџиите, бараат Советот на општината Штип да донесе одлука со која ќе се забрани возењето на мотори во Штип во терминот од 21 часот до 06 наутро.Денеска Советот имаше седница, најверојатно иницијативата на граѓаните ќе биде разгледувана во текот на август.Дотогаш нека издржат во бучавата на моторите.

 

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *