Почетна / Занимливости / Нова книга во “Ковид состојба“ на Кацаров

Нова книга во “Ковид состојба“ на Кацаров

Во времето на пандемијата Ковид 19 еден од најдобрите македонски автори Трајче Кацаров издаде нова збирка на пиеси ( драмски  текстови ). Новата поетска книга на Кацаров е со наслов “Во киното не се пука“.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *