Почетна / Избор на Уредникот / Нова училишна инфраструктура

Нова училишна инфраструктура

Училиштата ги интензивираа градеѓните работи.Основното училиште Ванчо Прке, благодарејќи на енузијасмот на директорот Методи Папаров, обезбеди средства за изградба на мала спорста сала во дворот на училиштето, во која ќе се одвива настава по физичко за децата, или учениците од одделенска настава. Во основното училиште Тошо Арсов, започнува реконструкцијата на предниот училишен двор.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *