Почетна / Избор на Уредникот / Нови технологии за подобра животна средина.Дали?

Нови технологии за подобра животна средина.Дали?

Во организација на Универзитетот “Гоце Делчев“ се одржа работилница на тема: Како до подобра животна средина со нови технологии.На работилницата говореа заменик министерот за заштита  на животната средина Јани Макрадули и професорот на Универзитетот Дејан Мираковски.Работилницата не докрај го расветли влијанието на модерните технологии во обезбедувањето на здрава животна средина.Околностите околу нас говорат нешто сосем поинаку, дури и во Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *