Почетна / Избор на Уредникот / Обвинителство v.s. СВР

Обвинителство v.s. СВР

СВР Штип овие денови до основното јавно обвинителство имало поднесено триесетина кривични пријави за сторители на разни кривични дела.Нашите извори говорат дека кривичните пријави Основното јавно обвинителство не ги има прифатено па така криминалците можат слободно да си ја вршат својата работа.Енигма е овој однос на обвинителството кон СВР.Постојат во основа две причини, првата е СВР Штип треба да ангажира кривичари да им ги пишуваат пријавите.За втората причина за односот на обвинителството , нема кој да ви се јави уште помалку да одговори.Резултат на сето тоа е зголемена несигурност на граѓаните во системот на оваа држава

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *