Почетна / Македонија / Обвинител, бизнисмени, јавни личности со диви градби

Обвинител, бизнисмени, јавни личности со диви градби

Советот на општината ја одржа 17-тата по ред седница од неговото конституирање. На дневен ред завршни сметки и извештаи за работа на институции основано од Советот на општина Штип.На дневен ред беше и информацијата за состојбата со дивото градење во Штип, низ призмата на градежниот инспектор.Инспекторот контатирал шеесетина диви градби, претежно додавки, и повел постапка .Не е за изненадување, но во листата на имателите на диви градби се обвинител, стопанственици,личности од јавниот живот на Штип.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *