Почетна / Инфо / Одговор за елементарни непогоди

Одговор за елементарни непогоди

Во касарната Јане Сандански во Штип се одржа средба со новинарите преку која јавноста треба да биде информирана за планирањето и реализацијата,на  Главна Планирачка Конференција за вежба за справување со елементарни непогоди „Национален одговор 2019“, во организација на Здружената Оперативна Команда.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Штип без “црногорски конзул“.

Република Црна Гора реши да го разреши нејзиниот почесен конзул во Штип , охриѓанецот Бранко …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *