Почетна / Македонија / Одлета “Бубамара“ за Влатко Илиевски

Одлета “Бубамара“ за Влатко Илиевски

“Славејчињата“ кои ја  направија песна за Влатко Илиевски  и кои со неа планирале да излезат на сцена за време на  Златна бубамара на популарноста ,биле одбиени од организаторите .

Ваквите сознанија ги имавме уште пред да се одржи манифестацијата, кои се обистинија за време одржувањето на “Златна бубамара на популарноста“.

Наводно песната која ја снимиле децата од хорот на Славејче не му се вклопувала во сценариото на Ранко…

Ранко -, како сите балкански ѕвезди кои починаа изминатите години  се вклопуваа во сценариото, па им посветуваше песна и соодветна почит за нив? За покојните балкански ѕвезди може , за Влатко  не може… Неговите пријатели и блиски, реагираа веднаш по одржувањето на приредбата.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Во НУЦК “Ацо Шопов“, детерминирани сите програми

Поради тетовската трагедија и деновите на жалост, во Националната установа “Центар за култура“ се откажани …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *