Почетна / Занимливости / “Одмаздници-завршница“, ги полнат касите.

“Одмаздници-завршница“, ги полнат касите.

Новиот филм од серијалот „Одмаздници“ за само пет дена по премиерата, заработи над 1,2 милијарди долари во светски рамки.Kритичарите и познавачите прогнозираат дека „Одмаздници: Завршница“ ќе биде петтиот филм во историјата што ќе ја надмине границата од две милијарди долари заработка, па дури и дека може да го симне „Аватар“ и неговите рекордни 2,78 милијарди од престолот, иако тоа е тешко достижно.Само во Северна Америка, филмот заработил 356 милиони, а во остатокот од светот – 866 милиони долари.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *