Почетна / Бизнис / Оптички интернет од “Телекабел“.

Оптички интернет од “Телекабел“.

“Телекабел“ на дело докажува зошто постојано го добива признанието “Бест бај“ или најдобра услуга за дадена цена.

За граѓаните кои сакаат брз оптички интернет овој месец телекабел овзможи надоместокот на оптички приклучок да не го наплатува, односно на своите корисници да им  овозможи брз и ефтин интернет преку оптичка мрежа.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

“Сакаме парк за кучиња“

Иако се избори, и иако политичките субјекти бараат од граѓаните да им испраќаат барања за …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *