Почетна / Избор на Уредникот / Падна , па му се дигна, па пак му падна интернет страницата на ДИК

Падна , па му се дигна, па пак му падна интернет страницата на ДИК

Страницата на ДИК падна, па страницата на ДИК се дигна.Па пак падна, па пак се дигна, и кога се дигна на СДСМ во тројката му падна мрак на очи.Според дигната страница на ДИК во Делчево победил ДПМНЕ мест о СДСМ иако записнички победата и припаѓа на СДСМ.Поинаку кажано ДИК не манипулира, ДИК краде гласови, навива за ДПМНЕ, и ја користи оваа состојба со паѓање и дигање да го извади од калта ДПМНЕ и неговиот лидер Мицковски.ДИК дефинитивно е паднат и треба да се испрати во вечното почивалиште.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Место едно лажиче, богослужби да има по болниците

И смртта која нашиот Бог Исус Христос ја победи, не е доволна причина Македонската православна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *