Почетна / Бизнис / Пак се појави ЕВН-Талибанија

Пак се појави ЕВН-Талибанија

ЕВН –Талибанија, епозната по намерата да им пие од крвта на граѓаните.Минатата недела испраќаа предупредувања дека некоја приватна фирма ќе вршела присилна наплата во време на пандемијата.Три и повеќе месеци немаше инкасатор да ги прочитаат состојбите за потрошена електрична енергија, па наакаа суми  од кои на граѓаните им се лошеше.ЕВН Талибанија е позната и по други финти да заработи на нечесен, по малку и не етички принцип.Најгоното е тоа што штипската  електрошоковска единица на ЕВН се обидува од објектите кои се во градба, покрај дозволата за приклучок, да изнуци плаќање дури и по 50 евра од единечен приклучок, иако законската обврска на ЕВН е приклучок до броило.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Ќе се откупат 90милиони килограми грозје

Винариите ќе откупат околу 90 милиони килограми грозје, соопшти денеска претседателот на регионалното здружение „Лозароовоштари” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *